2019-2020 Akademik Yılı Yıl Sonu İşlemleri

2019-2020 Akademik Yılında Farabi Değişim Programı ile Üniversitemize Gelen Öğrencilerin İlişik Kesme için Yapması Gereken İşlemler

Korona Virüs (Covid-19) Pandemisi ile ilgili olarak Yükseköğretim Kurumlarında alınan tedbirlere ilişkin gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, 2019-2020 Akademik yılında üniversitemizde eğitimlerini tamamlayan Farabi öğrencilerinin ilişikleri mevcut riskler göz önüne alınarak  Koordinatörlüğümüzce kesilecektir.

İlişik kesme işleminin gerçekleştirilebilmesi için, eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimizin, aşağıda bağlantı adresi verilen ilişik kesme bilgi formunu doldurması ve Üniversitemize ait öğrenci kimlik kartlarını kargo veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Farabi Kurum Koordinatörlüğü adresine göndermeleri gerekmektedir.

Adres:

Farabi Kurum Koordinatörlüğü

İstanbul Üniversitesi, Merkez Kampüs, Uluslararası Akademik İlişkiler Birimi Binası,  34452 Beyazıt Fatih/İSTANBUL

İlişik Kesme Bilgi Formu İçin TIKLAYINIZ. ( Formun farabi@istanbul.edu.tr adresimize e-posta yoluyla gönderilmesi yeterli olacaktır.)

Kimlik kartlarını göndermeyen öğrencilerin not dökümü ve katılım belgesi üniversitelerine gönderilmeyecektir.

2019-2020 Akademik Yılında Farabi Değişim Programı Kapsamında Üniversitemizden Giden Öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler

Farabi Değişim Programı kapsamında 2019-2020 Akademik yılında üniversitemizden giden ve eğitimlerini tamamlayan öğrencilerin 15 gün içerisinde aşağıda bağlantı adresi verilen ‘Öğrenci Nihai Raporu’ formunu doldurarak Farabi Kurum Koordinatörlüğümüzün farabi@istanbul.edu.tr adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

İstanbul Üniversitesi Öğrenci Nihai Raporu Formu İçin TIKLAYINIZ.