2018-2019 Akademik Yılı Güz/Güz-Bahar Dönemi Giden Öğrenci Başvuru Sonuçları

Farabi Değişim Programı kapsamında 2018-2019 Akademik yılı Güz/ Güz-Bahar döneminde üniversitemizden giden öğrenci başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Giden Öğrencilerin teslim etmesi gereken evraklar:

1- Öğrenci Başvuru Formu TIKLAYINIZ ( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak ilgili bölüm koordinatörü veya bölüm başkanına imzalatılacak)

2- Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi TIKLAYINIZ ( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak ) Not: Hesap kendinize ait Halk Bankası hesabı olacak ve  IBAN Numarası yazılacak )

3- Öğrenci Bilgi Formu TIKLAYINIZ ( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak )

4- Öğrenci Beyannamesi TIKLAYINIZ   ( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak)

5- Öğrenim Protokolü TIKLAYINIZ Öğrenim Protokolünü kabul edildiğiniz üniversitenin ve kendi üniversitenizin  ders müfredatını temin ederek ilgili bölüm hocanızla birlikte 3 güz dönemi 3 bahar dönemi toplamda 6 nüsha veya Güz+Bahar yıllık olarak 3 nüsha olarak bilgisayar ortamında doldurulacaktır.

Feragat Dilekçesi için TIKLAYINIZ. ( Herhangi bir sebepten dolayı hakkından feragat eden öğrencilerimizin Feragat dilekçesini doldurarak 09 Mayıs 2018 tarihine kadar Koordinatörlüğümüze teslim etmesi gerekmektedir.)

GİDECEK ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTI TARİHLERİ:

İstanbul Tıp Fakültesi (ÇAPA) , Hukuk Fakültesi, Edebiyat Fakültesi için, 02.05.2018  Saat:9.30-15.00 arası,

İktisat Fakültesi, İletişim Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi  için;  03.05.2018  Saat:9.30-15.00 arası,

Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi, Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İlahiyat Fakültesi için;  04.05.2018  Saat:9.30-15.00  arasında Farabi Kurum Koordinatörlüğünde yapılacaktır.

NOT: Gidecek olan öğrenciler tüm belgelerini 11 Mayıs 2018 mesai bitimine kadar Farabi Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmek zorundadır.

Giden Öğrenci Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ.