2016-2017 Akademik Yılı Yıl Sonu İşlemleri

2016-2017 Akademik yılını tamamlamış olan (GELEN) öğrencilerin yapması gereken işlemler:

Farabi Değişim Programı kapsamında 2016-2017 Akademik yılında üniversitemizde eğitimlerini tamamlayan öğrenciler; Öğrenci kimlik kartlarınızı ilgili öğrenci işlerine teslim etmelisiniz. Kimliğinizi kime teslim etmişseniz İlişik Kesme Formunda kimliği alan personelin imzasını almalı son olarak formu bölüm koordinatörünüze imzalatmalısınız. 2 imza tamamlandıktan sonra İlişik Kesme Formunuzu Farabi Koordinatörlüğümüze teslim etmelisiniz. İlişik Kesme Formunu doldurmak ve Koordinatörlüğümüze teslim etmek zorunludur. İlişik kesmeyen öğrencilerin not dökümü ile katılım belgesi üniversitelerine gönderilmeyecektir.

** Yıl sonu bitirme sınavları sonuçları açıklandığında bütünleme sınavına kalmayan öğrenciler hemen bütünleme sınavına kalan öğrenciler bütünleme sınavına girdikten sonra İlişik Kesme Formunu dolduracaktır.

İlişik Kesme Formu için Tıklayınız.

2016-2017 Akademik yılını tamamlamış olan (GİDEN) öğrencilerin yapması gereken işlemler:

Farabi Değişim Programı kapsamında 2016-2017 Akademik yılında üniversitemizden giden ve eğitimlerini tamamlayan öğrenciler; 15 gün içerisinde öğrenci nihai raporu formunu doldurup Farabi Kurum Koordinatörlüğümüze mail veya posta yolu ile göndermeleri gerekmektedir.

Öğrenci Nihai Raporu Formu için Tıklayınız.

29 Mayıs 2017