2017-2018 Akademik Yılı Güz/Güz-Bahar Dönemi Giden Öğrenci Başvuru Sonuçları

Farabi Değişim Programı kapsamında 2017-2018 Akademik yılı Güz/ Güz-Bahar döneminde üniversitemizden giden öğrenci başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Giden Öğrencilerin teslim etmesi gereken evraklar:

Öğrenci Başvuru Formu tıklayınız.( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak ilgili bölüm koordinatörü veya bölüm başkanına imzalatıldıktan sonra  Farabi Koordinatörlüğümüze teslim edilecektir.)

Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi tıklayınız( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak Farabi Koordinatörlüğümüze teslim edilecektir.) Not: Kendi adınıza ait hesap bilgileriniz ve IBAN numaranız Halk bankası olmak zorundadır. Başka banka hesap numarası ve IBAN numarası bildiren öğrencilerin burs ödemesi kesinlikle yatırılmayacaktır.

Öğrenci Bilgi Formu tıklayınız. ( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak Farabi Koordinatörlüğümüze teslim edilecektir.)

Öğrenci Beyannamesi tıklayınız ( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak Farabi Koordinatörlüğümüze teslim edilecektir.)

Öğrenim Protokolü tıklayınız Öğrenim Protokolünü kabul edildiğiniz üniversitenin ve kendi üniversitenizin  ders müfredatını temin ederek ilgili bölüm hocanızla birlikte 3 güz dönemi 3 bahar dönemi toplamda 6 nüsha olarak bilgisayar ortamında doldurularak Koordinatörlüğümüze teslim edilecektir.

SGK Aylık Prim ve Hizmet Belgesi, Kamu veya özel teşebbüste çalışmadığını gösteren belge , (Herhangi bir SGK Müdürlüğünden veya e- devletten alabilirsiniz.)

Feragat Dilekçesi için tıklayınız. ( Herhangi bir sebepten dolayı hakkından feragat eden öğrencilerimizin Feragat dilekçesini doldurarak 10 Mayıs 2017 tarihine kadar koordinatörlüğümüze teslim etmesi gerekmektedir.)

GİDECEK ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI TARİHLERİ:

İstanbul Tıp Fakültesi (ÇAPA) , Hukuk Fakültesi, Edebiyat Fakültesi için,  02.05.2017 Salı günü saat:9.30-16.00 arası,

İktisat Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Eczacılık Fakültesi için; 03.05.2017 Çarşamba günü saat:9.30-16.00 arası,

İletişim Fakültesi, Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi,  İlahiyat Fakültesi için; 04.05.2016 Perşembe günü saat:9.30-16.00 arasında; Farabi Kurum Koordinatörlüğünde yapılacaktır.

NOT: Gidecek olan öğrenciler tüm belgelerini 12 Mayıs 2017 mesai bitimine kadar Farabi Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmek zorundadır.

Giden Öğrenci Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

25 Nisan 2017