Bahar Yarıyılı Ders Seçme ve Dönem Sonu İşlemleri

2016-2017 Akademik yılında Farabi Değişim Programı kapsamında üniversitemize gelen öğrenciler için;

AKSİS sistemi üzerinden bahar dönemi ders alma işlemlerinin başlaması03.02.2016

AKSİS sistemi üzerinden bahar dönemi ders alma işlemleri için son gün  13.02.2016

Farabi Değişim Programı Kapsamında gelen öğrencilerimizin bu tarihler arasında bahar dönemi öğrenim protokollerindeki mevcut dersleri kendi şifreleri ile AKSİS sisteminden  seçmeleri gerekmektedir.

* Ders değişikliği yapmak zorunda kalan öğrenciler; kendi üniversitesinin Farabi Kurum Koordinatörlüğü web sayfasından ekle/sil  (3 adet) formunu doldurup gelmiş olduğu üniversitenin bölüm koordinatöründen sözlü onay aldıktan sonra üniversitemizdeki ilgili bölüm koordinatörüne imzalatarak ilgili formların asıllarını ( 3 adet ) Farabi Kurum Koordinatörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

* Üniversitemize sadece Güz dönemi gelen veya Bahar döneminden feragat edecek öğrenciler, öğrenci kimlik kartlarını ilgili öğrenci işlerine teslim ederek ilişik kesme formu doldurmak zorundadır. Kimliklerini teslim etmeyen ve ilişik kesme formu doldurmayan öğrencilerin not dökümleri ve katılım belgesi kayıtlı oldukları üniversitenin Farabi Koordinatörlüğüne gönderilmeyecektir.

Feragat Dilekçesi için Tıklayınız. ( Bahar döneminden feragat etmek isteyen öğrenciler dolduracak)

İlişik Kesme Formu için Tıklayınız.

Öğrenci kimlik kartlarınızı ilgili öğrenci işlerine teslim etmelisiniz. Kimliğinizi kime teslim etmişseniz İlişik Kesme Formunda Kimliği Alan Personelin imzasını almalı son olarak formu bölüm koordinatörünüze imzalatmalısınız. 2 imza tamamlandıktan sonra İlişik Kesme Formu ve Feragat Dilekçesini Farabi Koordinatörlüğümüze teslim etmelisiniz.

04 Ocak 2017