2016-2017 Akademik Yılı Güz/Güz-Bahar Dönemi Gelen Öğrenci Başvuru Sonuçları

Farabi Değişim Programı kapsamında 2016-2017 Akademik yılı Güz/ Güz-Bahar dönemi üniversitemize yapılan başvuruların değerlendirme sonuçları açıklanmıştır.

Üniversitemize kabul edilen öğrenciler lütfen kendi Farabi Koordinatörlüğünüzle iletişime geçiniz. Yapılacak işlemler ve süreç takibiniz kendi Farabi Koordinatörlüğünüz tarafından yapılacaktır.

Üniversitemize kabul edilen öğrencilerin kabul belgeleri ilgili Farabi Ofislerine bir ay içerisinde gönderilecektir.

Farabi Değişim Programı Kapsamında üniversitemize kabul edilen öğrencilerin üniversiteleri aracılığıyla Öğrenim Protokollerini ofisimize göndermeleri için son tarih 6 Haziran 2016‘dır.

Farabi Değişim Programı kapsamında üniversitemize gelen öğrenciler farklı bölümlerden ders seçemezler.

NOT: Farabi Değişim Programı kapsamında birden fazla üniversiteyi tercih eden öğrenci adayları, İstanbul Üniversitesi dışında bir üniversiteyi tercih edecekse, 10 Mayıs 2016 mesai bitimine kadar feragat dilekçelerini başvuru yaptığı Farabi ofisi aracılığıyla tarafımıza göndermeleri gerekmektedir. 10 Mayıs 2016 tarihine kadar feragat eden öğrencilerin yerine kazanamayan ilk öğrenciler alınacaktır.

Kabul Edilen Öğrenci Sonuçları için tıklayınız!

25 Nisan 2016