Gelen Öğrenci İçin Bahar Yarıyılı Ders Seçme İşlemleri Hk.

2015-2016 Akademik yılında Farabi Değişim Programı kapsamında üniversitemize gelen öğrenciler için;

AKSİS sistemi üzerinden ders alma işlemlerinin başlaması: 03.02.2016

AKSİS sistemi üzerinden ders alma işlemleri için son gün: 12.02.2016

Farabi Değişim Programı Kapsamında gelen öğrencilerimizin bu tarihler arasında bahar dönemi öğrenim protokollerindeki mevcut dersleri kendi şifreleri ile AKSİS sisteminden  seçmeleri gerekmektedir.

Not: Ders değişikliği yapmak zorunda kalan öğrenciler; kendi üniversitesinin Farabi Kurum Koordinatörlüğü web sitesinden ekle/sil  (3 adet) formunu doldurduktan ve kendi bölüm koordinatöründen sözlü onay aldıktan sonra üniversitemizdeki ilgili bölüm koordinatörüne imzalatarak Farabi Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Not: Bahar döneminden feragat edecek öğrenciler öğrenci kimlik kartlarını Farabi Kurum Koordinatörlüğüne teslim ederek ilişik kesme formu doldurmak zorundadır. Kimliklerini teslim etmeyen öğrencilerin not dökümleri ve katılım belgesi kayıtlı oldukları üniversitenin Farabi Koordinatörlüğüne gönderilmeyecektir.

03 Şubat 2016