2015-2016 Akademik Yılı Güz/Güz+Bahar GİDEN ÖĞRENCİ Başvuru Sonuçları

Farabi Değişim Programı kapsamında 2015-2016 akademik yılında üniversitemizden GİDEN ÖĞRENCİ başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Gidecek olan öğrencilerimizin yapması gereken işlemler aşağıda yer almaktadır.

Giden Öğrencilerin teslim etmesi gereken evraklar:

1-   Öğrenim Protokolü tıklayınız Öğrenim Protokolünü kabul edildiğiniz üniversitenin ve kendi üniversitenizin  ders müfredatını temin ederek ilgili bölüm hocanızla birlikte 3 güz dönemi 3 bahar dönemi toplamda 6 nüsha olarak bilgisayar ortamında doldurularak, Farabi ofisine teslim edilecektir.

2- Öğrenci Başvuru Formu tıklayınız. (Bilgisayar ortamında doldurulup, 2 nüsha çıktısını alıp ilgili bölüm koordinatörü veya bölüm başkanına imzalatıldıktan sonra  Farabi ofisine teslim edilecektir.)

3-  SGK Aylık prim ve hizmet belgesi, Kamu veya özel teşebbüste çalışmadığını gösteren belge , (Herhangi bir SGK Müdürlüğünden bu belgeyi alabilirsiniz.)

4 – Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi tıklayınız  (Bilgisayar ortamında doldurulup 2 nüsha çıktısını alıp Farabi ofisine teslim ediniz.)

Not: Kendi adınıza ait hesap bilgileriniz ve IBAN numaranız Halk bankası olmak zorundadır. Başka banka hesap numarası ve IBAN numarası bildiren öğrencilerin burs ödemesi kesinlikle yatırılmayacaktır.

5 – Öğrenci Bilgi Formu tıklayınız (Bilgisayar ortamında doldurulup 2 nüsha çıktısını alıp Farabi ofisine teslim ediniz.)

6-  Öğrenci Beyannamesi tıklayınız (Bilgisayar ortamında doldurulup 2 nüsha çıktısını alıp Farabi ofisine teslim ediniz.)

2015-2016 Akademik Yılı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Burs Kararı için Tıklayınız.

GİDECEK ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI TARİHLERİ:

* İstanbul Tıp Fakültesi (ÇAPA) , Hukuk Fakültesi, Edebiyat Fakültesi için,  05.05.2015 Salı saat:9.30-16.30 arası

* İktisat Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi için, Hemşirelik Fakültesi için; 06.05.2015 Çarşamba saat:9.30-16.30 arası

* Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İlahiyat Fakültesi için; 07.05.2015 Perşembe saat:9.30-16.30 arasında; Farabi Kurum Koordinatörlüğü Ofisinde yapılacaktır.

NOT: Gidecek olan öğrenciler tüm belgelerini 12 Mayıs 2015 mesai bitimine kadar Farabi Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmek zorundadır.

GİDEN ÖĞRENCİ BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ !

04 Mayıs 2015