2015-2016 Akademik Yılı Güz/Güz-Bahar Dönemi Başvuru Sonuçları

Farabi Değişim Programı kapsamında 2015-2016 akademik yılı Güz/ Güz-Bahar dönemi üniversitemize yapılan başvuruların değerlendirme sonuçları açıklanmıştır.

Üniversitemize kabul edilen öğrencilerin kabul belgeleri ilgili Farabi Ofislerine bir ay içerisinde tarafımızca gönderilecektir.

Kabul edilen öğrenciler Üniversitemizin güncel ders programlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirler.

Fakülte Koordinatörleri için tıklayınız

Yüksekokul ve Meslek Yüksekokul Koordinatörleri için tıklayınız

Enstitü Koordinatörleri için tıklayınız

Farabi Değişim Programı Kapsamında üniversitemize kabul edilen öğrencilerin üniversiteleri aracılığıyla Öğrenim Protokollerini ofisimize göndermeleri için son tarih 1 Haziran 2015‘dir.

Üniversitemize kabul edilen öğrenciler lütfen kendi Farabi Koordinatörlüğünüzle iletişime geçiniz. Yapılacak işlemler ve süreç takibiniz kendi Farabi Koordinatörlüğünüz tarafından yapılacaktır.

Farabi Değişim Programı kapsamında üniversitemize gelen öğrenciler farklı bölümlerden ders seçemezler.

NOT: Farabi Değişim Programı kapsamında birden fazla üniversiteyi tercih eden öğrenci adayları, İstanbul Üniversitesi dışında bir üniversiteyi tercih edecekse, 11 Mayıs saat 15.30’a kadar feragat dilekçelerini başvuru yaptığı Farabi ofisi aracılığıyla tarafımıza göndermeleri gerekmektedir. 11 Mayıs 2015 ‘e kadar feragat eden öğrencilerin yerine kontenjan dışı kalan ilk öğrenciler alınacaktır.

Kabul Edilen Öğrenci Sonuçları için tıklayınız!

27 Nisan 2015