2014-2015 Güz/Güz+Bahar Giden Öğrenci Başvuru Sonuçları

Öğrencinin teslim etmesi gereken evraklar:

1-   Öğrenim Protokolü tıklayınız Öğrenim Protokolünü kabul edildiğiniz üniversitenin ve kendi üniversitenizin  ders müfredatını temin ederek ilgili bölüm hocanızla inceleyerek 3 güz dönemi 3 bahar dönemi toplamda 6 nüsha olarak bilgisayar ortamında doldurup, Farabi ofisine teslim ediniz.

2- Öğrenci Başvuru Formu tıklayınız. (Bilgisayar ortamında doldurulup 2 nüsha çıktısını alıp Farabi ofisine teslim ediniz.)

3-   SGK Aylık prim ve hizmet belgesi, Kamu veya özel teşebbüste çalışmadığını gösteren belge , (Herhangi bir SGK Müdürlüğünden bu belgeyi alabilirsiniz.)

4 – Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi tıklayınız  (Bilgisayar ortamında doldurulup 2 nüsha çıktısını alıp Farabi ofisine teslim ediniz.)

Not: Kendi adınıza ait hesap bilgileriniz ve Iban numaranız Halk bankası olmak zorundadır. Başka banka hesap numarası ve Iban numarası bildiren öğrencilerin burs ödemesi kesinlikle yatırılmayacaktır.

5 – Öğrenci Bilgi Formu tıklayınız (Bilgisayar ortamında doldurulup 2 nüsha çıktısını alıp Farabi ofisine teslim ediniz.)

6-  Öğrenci Beyannamesi tıklayınız (Bilgisayar ortamında doldurulup 2 nüsha çıktısını alıp Farabi ofisine teslim ediniz.)

GİDECEK ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI TARİHLERİ:

* İstanbul Tıp Fakültesi (ÇAPA) , Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Edebiyat Fakültesi için;  05.05.2014 Pazartesi saat :9.30-16.30 arası

* Fen Fakültesi, İktisat Fakültesi, Orman Fakültesi, Eczacılık Fakültesi için; 06.05.2014 Salı saat:9.30-16.30 arası

* Siyasal Bilgiler Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi için; 07.05.2014 Çarşamba saat:9.30-16.30 arasında Farabi Kurum Koordinatörlüğü Ofisinde yapılacaktır.

GİDEN ÖĞRENCİ BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ !

02 Mayıs 2014